Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο “Investor Day” του ACEin!

Δελτίο Τύπου

Το Κέντρο ACEin του ΟΠΑ διοργάνωσε την πρώτη εκδήλωση Investor Dayτην Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επιλεγμένες ομάδες τόσο από τον Κύκλο Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης του Κέντρου, όσο και από εγχώρια και διεθνή προγράμματα παρουσίασαν την επιχειρηματική τους ιδέα στην ελληνική επενδυτική κοινότητα (venture capitals funds, business angels κλπ.). Συγκεκριμένα, οι ομάδες που παρουσίασαν τη δουλειά τους είναι οι παρακάτω: Dataphoria, Find Your Coach, Run4More, Scidrones, Social Grids, StatApp, Wheely Eco, Bulk Green, Stellarpaq, & Track4Value.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν με ενδιαφέρον εκπρόσωποι των παρακάτω επενδυτικών σχημάτων και συνεργατών: Lstone Capital, Genesis Ventures, Metavallon VC, Elevate Greece A.E., Uni.Fund, National Bank of Greece, BIG PI Ventures, HEBAN, The Hellenic Tech Investor Club, Investing For Purpose & Match Ball Venture.

Τα μέλη των ομάδων είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, να δεχθούν ερωτήσεις και να συνομιλήσουν με τους επενδυτές του οικοσυστήματος που παρευρέθησαν. Το ACEin θα συνεχίσει να διοργανώνει τέτοιες πρωτοβουλίες προκειμένου οι ομάδες που εκκολάπτονται να έρχονται σε επαφή με τα funds και να λαμβάνουν πολύτιμη ανατροφοδότηση για τη συνέχειά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ACEin, σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Κέντρου, καθώς και τα προφίλ του στις πλατφόρμες του Instagram, του Facebook, του LinkedIn και του Twitter!

 

ID: 
4035

Last updated: 25 July 2023