Υπενθύμιση Ολοκλήρωση εγγραφής - ταυτοποίηση πρωτοετών φοιτητών των κατηγοριών (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, 10%)

Αθήνα, 11 Οκτωβρίου 2021

 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

των κατηγοριών (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, 10%)

Ενημερώνουμε τους πρωτοετείς φοιτητές των κατηγοριών ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και 10%, που έχουν κάνει  ηλεκτρονική εγγραφή μέσω της εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων https://eregister.it.minedu.gov.gr, και δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο ΟΠΑ,  ότι ΠΡΕΠΕΙ, έως και την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.dept.aueb.gr/el/ipiresia-eggrafis-protoeton εισάγοντας ως Κωδικό Χρήστη τον 8-ψήφιο Κωδικό Εξετάσεων και Συνθηματικό τον αριθμό ΑΜΚΑ.    

Μετά την είσοδό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.dept.aueb.gr/el/ipiresia-eggrafis-protoeton θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να αναρτήσετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Αίτηση εγγραφής επιτυχόντων 2021 (αρχείο pdf από την εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων https://eregister.it.minedu.gov.gr)
  • Σκαναρισμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου (αρχείο pdf, σε μία σελίδα και οι δύο όψεις)
  • Ψηφιακή έγχρωμη φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας (αρχείο jpg)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Προτιμήστε να ανεβάσετε τη φωτογραφία που θα χρησιμοποιήσετε για τη φοιτητική ταυτότητα - πάσο.

Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι πρόσφατη, έγχρωμη, καθαρή και να απεικονίζει ευκρινώς μόνο το πρόσωπό σας. Αποφύγετε να ανεβάσετε φωτογραφία από σαρωτή εκτός αν είναι καλής ποιότητας.

Για να γίνει δεκτή μια φωτογραφία από το σύστημα θα πρέπει να έχει διαστάσεις 300x360 pixels, να είναι τύπου jpg ή png ή jpeg και το μέγεθος να μην υπερβαίνει τα 100 KB.

 

 

Επίσης, οι πρωτοετείς φοιτητές που επιθυμούν να σιτίζονται δωρεάν στο φοιτητικό εστιατόριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,  οφείλουν να το δηλώσουν στην Εφαρμογή https://www.dept.aueb.gr/el/ipiresia-eggrafis-protoeton, επισυνάπτοντας  το Εκκαθαριστικό Εφορίας / Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου Υπόχρεου Φορολογικού Έτους 2020.

Οι πρωτοετείς φοιτητές θα ενημερωθούν και θα λάβουν οδηγίες για την ενεργοποίηση του ιδρυματικού λογαριασμού τους για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (Ηλεκτρονική Γραμματεία, e-class, email, Εύδοξος, Ακαδημαϊκή Ταυτότητα κ.λπ.) με ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα του Πανεπιστημίου.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ID: 
3167

Last updated: 11 October 2021