Κοινωνικά υπεύθυνη παρουσία στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη

Ο Όμιλος Aldemar Resorts είναι μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στην Ελλάδα, με συνολική δυναμικότητα 3.738 κλινών, 1.100 εργαζομένων και ένα εντυπωσιακό πορτφόλιο 6 πολυτελών ξενοδοχείων και 2 κέντρων θαλασσοθεραπείας σε δύο στρατηγικούς προορισμούς: την Κρήτη και τη δυτική Πελοπόννησο. Με πρόεδρο τον ιδρυτή της εταιρείας Δρα Νικόλαο Σ. Αγγελόπουλο και αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, ο όμιλος παρέχει κάτι παραπάνω από άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας. Με 32 χρόνια αδιάκοπης και δυναμικής παρουσίας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, προσφέρει ποιότητα ζωής, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία και επενδύοντας συνεχώς σε καινοτόμα προϊόντα και νέες ιδέες.

Τα Luxury και τα Beach Resorts ικανοποιούν κάθε προφίλ επισκέπτη και κάθε προσδοκία. Είτε κάποιος προτιμά την αίσθηση του νησιού, και ιδίως της μαγευτικής Κρήτης, είτε προτιμά τον μοναδικό χαρακτήρα της Πελοποννήσου, ο ιδανικός προορισμός βρίσκεται σε ένα από τα ξενοδοχεία 5 αστέρων του ομίλου. Πολυτέλεια, χαλάρωση, ευεξία και ισορροπία συνθέτουν την εμπειρία στα Aldemar Luxury Resorts. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη διαμονή τους σε bungalows ή σουίτες, ενώ οι ανθισμένοι κήποι και οι δεκάδες πισίνες του συγκροτήματος δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο αρμονίας.

Η ξεγνοιασιά, η ψυχαγωγία και οι πλούσιες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους αναμένουν τους επισκέπτες των Aldemar Beach Resorts. Ιδανικά για οικογένειες, με πολλές δραστηριότητες για ενήλικες ή παιδιά και all inclusive service, παρέχουν όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος επισκέπτης. Πάντα πρωτοπόρος, ο όμιλος από το 1997 εισήγαγε τη θαλασσοθεραπεία στον τομέα της ελληνικής φιλοξενίας, ενώ έθεσε σε εφαρμογή και το πρώτο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που παρουσιάστηκε στον κλάδο του τουρισμού.


Η Aldemar Academy φιλοξενεί νέους φοιτητές για εκπαιδεύσεις που αφορούν τον κλάδο της φιλοξενίας.


Παράλληλα, ο όμιλος επιδεικνύει μεγάλο ενδιαφέρον σε θέματα εκπαίδευσης και διά βίου μάθησης. Έτσι, το 2018 καθιέρωσε την Aldemar Academy, όπου κάθε χρόνο φιλοξενεί νέους φοιτητές και εργαζομένους για εκπαιδεύσεις που αφορούν τον κλάδο της φιλοξενίας, του βιώσιμου επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Ελλάδας.

34_13.2_photo.jpg

Η Aldemar Academy φιλοξενεί νέους φοιτητές για εκπαιδεύσεις που αφορούν τον κλάδο της φιλοξενίας.

Τέλος, ο όμιλος συμμετέχει αδιάλειπτα σε δράσεις που στόχο έχουν την προώθηση της Ελλάδας και της εικόνας της στο εξωτερικό, ενώ το 2009 δημιούργησε το Sympossio Greek Gourmet Touring, το πλέον αναγνωρισμένο ως μοναδικό εξαγωγικό όχημα προβολής της Ελλάδας στο παγκόσμιο στερέωμα.

Συνεχίζοντας δυναμικά τη μακρά πορεία του, ο όμιλος έχει πάντα στο επίκεντρο των δράσεών του τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, επενδύοντας συνεχώς σε καινοτόμες τεχνολογίες που βελτιώνουν την περιβαλλοντική και ενεργειακή απόδοση και επίδοση των ξενοδοχειακών μονάδων του.