Πραγματοποίηση τελετής ορκωμοσίας της 3ης σειράς αποφοίτων του ΔΠΜΣ στη Διεθνή Ναυτιλία, Χρηματοοικονομική και Διοίκηση

Αθήνα, 10/06/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε η Τελετή Ορκωμοσίας της 3ης σειράς αποφοίτων του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) στη Διεθνή Ναυτιλία, Χρηματοοικονομική και Διοίκηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών , η οποία έλαβε χώρα στην Αίθουσα Τελετών του Ιδρύματος.

Στην Τελετή παρέστη ο κύριος Παναγιώτης Λασκαρίδης, Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Εφοπλιστών και Διευθύνων Σύμβουλος των ναυτιλιακών εταιρειών Laskaridis Shipping Co. Ltd. και Lavinia Corporation, ο οποίος απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό προς τους αποφοίτους και τους παρευρισκόμενους. Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «είναι καιρός να παραδειγματιστούμε από τον κλάδο της ελληνικής Ναυτιλίας, ο οποίος δραστηριοποιούμενος σε διεθνές περιβάλλον σημειώνει μεγάλη επιτυχία».

Χαιρετισμό απηύθυναν, επίσης, ο Αναπληρωτής Πρύτανη Έρευνας του ΟΠΑ Καθηγητής Δημήτρης Γκρίτζαλης, η Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αναστασία Μιαούλη, η Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Καθηγήτρια Αφροδίτη Παπαδάκη, καθώς και ο Διευθυντής του ΔΠΜΣ, Καθηγητής Εμμανουήλ Καβουσανός.

Κατά τη διάρκεια της Τελετής απονεμήθηκαν τα βραβεία Υψηλής Ακαδημαϊκής Επίδοσης στους τελειόφοιτους, καθώς και το Βραβείο Διδασκαλίας του ακαδημαϊκού έτους 2017-18.

 

 

 

ID: 
1755
Επισυναπτόμενα: 

Τελευταία ενημέρωση: 11-06-2019