Το ΟΠΑ στα εγκαίνια της υποστηριζόμενης στέγης διαβίωσης | Το όραμα του σωματείου ΕΡΜΗΣ έγινε πράξη!

To Πανελλήνιο Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες ΕΡΜΗΣ, κλείνοντας 35 χρόνια λειτουργίας, προχώρησε σε μια νέα υπηρεσία κάλυψης αναγκών, εκτός από το πρωινό εκπαιδευτικό – θεραπευτικό πρόγραμμα: τη δημιουργία της 1ης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ» στην Αργυρούπολη.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον ΕΡΜΗ, που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση τόσο της κοινότητας όσο και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου σε θέματα Αναπηρίας, συνέβαλε στη συγκέντρωση χρημάτων με την καμπάνια «Με την αγάπη σας εξοπλίζουμε το ΣΠΙΤΙΚΟ μας». Η Διοίκηση του ΟΠΑ εκφράζει ευχαριστίες στα μέλη της κοινότητας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης. Παράλληλα, το Ίδρυμα απευθυνόμενο προς τον επιχειρηματικό κόσμο στόχευσε στην άμεση κάλυψη εξόδων εξοπλισμού για «ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ». Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κίνηση αυτή η εταιρία Leroy Merlin προσέφερε είδη εξοπλισμού του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Την Τετάρτη 20/9/2023 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ΣΠΙΤΙΚΟΥ, με τη συμμετοχή του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Υποδομών Καθηγητή Κωνσταντίνου Δράκου, υπεύθυνου για το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς του Πανεπιστημίου, και στελεχών του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ΟΠΑ.

 

ID: 
4088

Τελευταία ενημέρωση: 27-09-2023