ΟΠΑ RUN 2019: Το Πεδίον του Άρεως γέμισε ξανά με ζωή, νιάτα και χρώμα

Αθήνα, 13 Μαΐου 2019

 

ΟΠΑ RUN 2019: Το Πεδίον του Άρεως γέμισε ξανά με ζωή, νιάτα και χρώμα

 

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργάνωσαν την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στο Πεδίο του Άρεως το 2ο ΟΠΑ Run με τη συμμετοχή περίπου 1600 δρομέων σε αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περίπατο 2 χιλιομέτρων. Στόχος του ΟΠΑ Run, όπως δήλωσε ο Πρύτανης του ΟΠΑ Καθηγητής Εμμανουήλ Γιακουμάκης, είναι «να αναδειχθεί ξανά το Πεδίον του Άρεως ως πνεύμονας ζωής της πόλης και χώρος φιλικός προς τα μέλη της κοινότητας του Πανεπιστημίου, τις οικογένειες, τους νέους, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής».

Φοιτητές, μέλη του διδακτικού-ερευνητικού και διοικητικού προσωπικού του ΟΠΑ, κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής και πολλές running teams, με την αποστολή των Special Olympics Ελλάς να ξεχωρίζει, συναντήθηκαν σε μία γιορτή του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Οι 150 εθελοντές -φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου- αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη της οργάνωσης του ΟΠΑ Run 2019.

Μέρος των εσόδων του Αγώνα θα διατεθεί στο πρόγραμμα ΔΙΑΒΑΣΗ του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) για την παραγωγή ενός video spot με θέμα την ισότιμη ένταξη των πρώην χρηστών στην αγορά εργασίας.

 

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

 

 

ID: 
1701
Επισυναπτόμενα: 

Τελευταία ενημέρωση: 16-05-2019