Ολοκλήρωση κύκλου ενημερωτικών εκδηλώσεων για μαθητές λυκείων

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΚΛΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) ολοκλήρωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία τον κύκλο ενημερωτικών εκδηλώσεων που απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου και στοχεύει στην ενημέρωση των υποψήφιων φοιτητών για τα Προγράμματα Σπουδών του.

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 7, 14, 21 και 28 Μαρτίου, χαιρετισμό απηύθυνε ο Αναπληρωτής Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού, Καθηγητής κ. Δημήτριος Μπουραντώνης, ενώ Καθηγητές από τα οκτώ Τμήματα του ΟΠΑ παρουσίασαν τα Προγράμματα Σπουδών των Τμημάτων τους. Στη συνέχεια, καταξιωμένα στελέχη του Γραφείου Διασύνδεσης του ΟΠΑ,  απάντησαν σε ερωτήσεις που τέθηκαν από μελλοντικούς φοιτητές σχετικά με τις προοπτικές απασχόλησης των αποφοίτων του Ιδρύματος.

Φέτος το ΟΠΑ υποδέχτηκε στους χώρους του συνολικά περισσότερους από 1400 μαθητές της Γ’ Λυκείου. Συνοπτικά, οι εντυπώσεις από τις εκδηλώσεις συμπυκνώνονται στη δήλωση μαθήτριας: "Η επίσκεψη στο ΟΠΑ αποτέλεσε μία άκρως σημαντική εμπειρία για την επιλογή των σπουδών μας. Κύρος στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καινοτομία και κατάλληλα καταρτισμένα στελέχη. Το ΟΠΑ είναι η βέβαιη επιλογή μου!".

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συνεχίζει και εξελίσσει την δεκαετή και πλέον παράδοση που έχει δημιουργήσει στη διοργάνωση ανάλογων ενημερωτικών εκδηλώσεων για τους υποψήφιους φοιτητές του. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, το ΟΠΑ επιδιώκει ευρύτερη πληροφόρηση των υποψήφιων φοιτητών για τις σπουδές στο Ίδρυμα, έτσι ώστε να κάνουν την καλύτερη επιλογή για τη μελλοντική σταδιοδρομία τους.

 

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΟΠΑ

ID: 
1615

Τελευταία ενημέρωση: 29-03-2019