Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καλεί τους αποφοίτους του να ξαναγίνουν μέλη της κοινότητάς του

 Αθήνα, 24 Ιουλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ​​​​​​​

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καλεί τους αποφοίτους του να ξαναγίνουν μέλη της κοινότητάς του

 

Εν όψει του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) καλεί όλους τους αποφοίτους του να ξαναγίνουν μέλη της κοινότητάς του με την εγγραφή τους στην πλατφόρμα του ιστότοπου alumni.aueb.gr.

Το ΟΠΑ, τα 100 χρόνια της διαδρομής του, με τη διαρκή υποστήριξη των χιλιάδων μελών της κοινότητάς του, έχει εδραιωθεί ως ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο και αποτελεί διαχρονικά στήριγμα και πηγή πνευματικού πλούτου για τη χώρα. Οι απόφοιτοί του είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Ιδρύματος και πρεσβευτές στην ελληνική και διεθνή σκηνή.

Μέσω του ιστότοπου alumni.aueb.gr, το ΟΠΑ στοχεύει στην επανασύνδεση των αποφοίτων του, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών, με το Ίδρυμα. Ο ιστότοπος αυτός θα λειτουργήσει ως κανάλι επικοινωνίας, με σκοπό την ενημέρωση των αποφοίτων σε θέματα που αφορούν στο ΟΠΑ και στην πανεπιστημιακή κοινότητά του. Μετά την εγγραφή τους, οι απόφοιτοι θα έχουν τη δυνατότητα να επανασυνδεθούν με παλιούς φίλους και συμφοιτητές τους, καθώς επίσης και να λαμβάνουν πρώτοι πληροφορίες σχετικά με τον εορτασμό των 100 χρόνων του Πανεπιστημίου, το προσεχές ακαδημαϊκό έτος.

 

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

ID: 
1812

Τελευταία ενημέρωση: 24-07-2019