Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ 2022

 

Αθήνα, 4 Οκτωβρίου 2022

Δελτίο Τύπου

Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ 2022

 

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργάνωσε την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ», στις 3 Οκτωβρίου 2022  στο Ζάππειο Μέγαρο, από τις 9:00 έως τις 19:00

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Καθηγητής κ. Άγγελος Συρίγος, Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων,  ο Καθηγητής κ. Οδυσσέας Ζώρας, Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο Πρύτανης του ΕΜΠ Καθηγητής κ. Ανδρέας Μπουντουβής, ο Βουλευτής και Καθηγητής του ΟΠΑ κ. Χρήστος Ταραντίλης και η Δρ. Χριστίνα Μπέστα, Γενική Διευθύντρια της ΕΘΑΕΕ. Ταυτόχρονα, πολυάριθμοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, παρευρέθηκαν προκειμένου να καλύψουν το γεγονός.

Στην εκδήλωση, συμμετείχαν 500 φοιτητές και απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών οι οποίοι πραγματοποίησαν δια ζώσης συνεντεύξεις με εκπροσώπους 77 μεγάλων επιχειρήσεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΟΠΑ, αριθμώντας φέτος 30 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας, είναι το πρώτο Γραφείο που λειτούργησε σε ελληνικό Πανεπιστήμιο και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της ακαδημαϊκής κοινότητας και του ευρύτερου οικονομικού, επιχειρησιακού και κοινωνικού περιβάλλοντος.

Με την ευκαιρία των «Ημερών Καριέρας ΟΠΑ», ο Πρύτανης του ΟΠΑ Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης, τόνισε: «Οι Ημέρες Καριέρας που διοργανώνει του ΟΠΑ έχουν καθιερωθεί ως ένας σημαντικός πόλος έλξης για τις επιχειρήσεις του ευρύτερου Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα. Με εμπειρία 30ετών, το Γραφείο Διασύνδεσης του ΟΠΑ, φέρνει σε επαφή νέους επιστήμονες με την αγορά εργασίας και γίνεται αρωγός στην προσπάθειά τους για επαγγελματική αποκατάσταση. Η υψηλή απορροφησιμότητά τους, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη της αγοράς στο ΟΠΑ για εξεύρεση άρτια καταρτισμένων στελεχών».

Λ. Παναγιωτοπούλου, Οδ. Ζώρας, Δ. Μπουραντώνης, Αν. Μπουντουβής, Ι. Μούρτος

Α. Παναγιωτίδου, Α. Συρίγος, Λ. Παναγιωτοπούλου, Χ. Ταραντίλης, Ι. Μούρτος, Β. Κούκης

Ζάππειο Μέγαρο – Αίθουσες Συνεντεύξεων

ID: 
3618

Τελευταία ενημέρωση: 04-10-2022