Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών μεταξύ των 300 κορυφαίων Business Schools παγκοσμίως σύμφωνα με την Eduniversal

Αθήνα, 1 Δεκεμβρίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

μεταξύ των 300 κορυφαίων Business Schools παγκοσμίως σύμφωνα με την Eduniversal
 

Η διεθνής λίστα κατάταξης “Eduniversal” δημοσιοποίησε τα 1.000 καλύτερα “Business Schools” από 154 χώρες για το 2021. Η λίστα κατάταξης αξιολογεί τα “Business Schools”  λαμβάνοντας υπόψη τη διεθνή επιρροή και τη φήμη του κάθε εκπαιδευτικού ιδρύματος. Μεταξύ των κριτηρίων είναι οι ακαδημαϊκές πιστοποιήσεις, οι θέσεις που αυτά καταλαμβάνουν σε πληθώρα άλλων κατατάξεων, η συμμετοχή τους σε διεθνείς και εθνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς καθώς και οι ψήφοι των Πρυτάνεων των 1.000 συμμετεχόντων “Business Schools”.

Με τη χρήση των κριτηρίων αυτών επιτυγχάνεται η κατάταξη των “Business Schools” σε πέντε (5) κατηγορίες διάκρισης. Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έλαβε 4 αστέρια διάκρισης που το κατατάσσουν στη δεύτερη υψηλότερη κατηγορία ("4 Palmes League - Top Business Schools") της λίστας και αξιολογήθηκε στα 300 καλύτερα Business Schools του κόσμου! Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ήταν το μόνο “Business School” Ελληνικού Πανεπιστημίου που κατατάχθηκε στην κατηγορία "4 Palmes" ανάμεσα σε διακεκριμένα “Business Schools” με συναφές αντικείμενο. 

Ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ΟΠΑ, Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης δήλωσε: «Η νέα διεθνής αναγνώριση της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, του ΟΠΑ αποτελεί απόδειξη του σταθερού προσανατολισμού μας στην αριστεία. Το Ίδρυμα απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας και αναδεικνύει το πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας στις παρεχόμενες σπουδές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάταξη του ΟΠΑ, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Eduniversal.

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κυρέζης Νίκος, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τηλ.+ 30 210 8203297,  

 e-mail:  nkyrezis@aueb.grpr-office@aueb.gr

 

Φωτογραφικό Υλικό:

ΟΠΑ, Μαράσλειο Μέγαρο

ΟΠΑ, Κτήριο οδού Τροίας

ID: 
3240
Επισυναπτόμενα: 

Τελευταία ενημέρωση: 01-12-2021