Η ημέρα της Φιλανθρωπικής Συναυλίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών πλησιάζει, «Κάντε στάση... για μια Στάση Ζωής!»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ημέρα της Φιλανθρωπικής Συναυλίας
του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών πλησιάζει

«Κάντε στάση... για μια Στάση Ζωής!»

 

Λίγες ημέρες έμειναν για τη συναυλία που διοργανώνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τους Gadjo Dilo για την αγορά Σχολικού Μεταφοράς ΑμεΑ για το φιλανθρωπικό σωματείο ΕΡΜΗΣ.

Σας περιμένουμε όλες και όλους τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στο Christmas Theater (Λεωφ. Βεϊκου 137, Γαλάτσι).

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια μέσω της πλατφόρμας www.ticketmaster.gr. Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται σε 10€ (κανονικό) και 5€ (Φοιτητικό, Ανέργων, Μαθητικό, Άνω των 65).

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, που αναβλήθηκε η συναυλία λόγων καιρικών συνθηκών, αυτά ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Στην περίπτωση που οι αγοραστές δεν έχουν το εισιτήριο, μπορούν να το προμηθευτούν εκ νέου από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΟΠΑ (pr-office@aueb.gr) καθώς έχουν κρατηθεί τα ονόματα στα οποία εκδόθηκαν τα εισιτήρια.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια της συναυλίας θα διατεθούν από το ΟΠΑ για την αγορά Σχολικού Μεταφοράς ΑμεΑ του φιλανθρωπικού σωματείου ΕΡΜΗΣ.

Χορηγοί της συναυλίας: Genesis Pharma, Ok Anytime! Market, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ, Ατλαντική Ένωση, φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ και ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε.

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ, 2ο Πρόγραμμα 103,7, ΑΘΗΝΑ 9,84, Η Ναυτεμπορική, ΣΤΑΣΥ, in.gr, ot.gr, Athens Voice, clickatlife.gr, deBop.gr, Earth View, Ipop. gr, Gova Stileto.gr, Neolaia.gr, Pagenews.gr, Zougla. gr.

 

Λίγα λόγια για το σωματείο Ερμής

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες ΕΡΜΗΣ είναι Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες, Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (www.somatioermis.gr), με το οποίο συνεργαζόμαστε και προγραμματίζουμε κοινές δράσεις και  εκδηλώσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση τόσο της κοινότητας του ΟΠΑ όσο και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου σε θέματα Αναπηρίας.

 

Λίγα λόγια για το συγκρότημα Gadjo Dilo

Οι Gadjo Dilo παντρεύουν την jazz παράδοση, εμπνευσμένοι από τον θρυλικό κιθαρίστα της gypsy swing Django Reinhardt, με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κυρίως της σκηνής του '50 και '60, δημιουργώντας το δικό τους μοναδικό μουσικό στυλ, το "Manouche De Grec". Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς και με πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους της jazz, το συγκρότημα παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με έντονο το "Ελληνικό" στοιχείο αλλά και με αναφορές στα αμερικανικά jazzstandards και τα γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου.        

https://www.youtube.com/watch?v=XIGx2X5BFhs

 

Για περισσότερες διευκρινήσεις, απευθυνθείτε:

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Τηλ.: +30 210 8203216, +30 210 8203218

E-mail: pr-office@aueb.gr

ID: 
3674

Τελευταία ενημέρωση: 11-11-2022