Επιτυχημένη η φιλανθρωπική συναυλία του ΟΠΑ για τον ΕΡΜΗ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιτυχημένη η φιλανθρωπική συναυλία του ΟΠΑ για τον ΕΡΜΗ 

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στο Christmas Theater χθες, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, η συναυλία που διοργάνωσε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) με το μουσικό συγκρότημα Gadjo Dilo. Η συναυλία είχε σκοπό τη συγκέντρωση ποσού για τη συνεισφορά στην αγορά Σχολικού Μεταφοράς ΑμεΑ του φιλανθρωπικού σωματείου  ΕΡΜΗΣ.  
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Πρυτανικές Αρχές του ΟΠΑ, το Προεδρείο και τα μέλη του Σωματείου ΕΡΜΗΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γ. Δημόπουλος, ο Πρύτανης του ΕΜΠ Καθηγητής κ. Α. Μπουντουβής και πλήθος κόσμου.

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή της κοινότητας του ΟΠΑ, αλλά και των χορηγών και των επιχειρήσεων που αγόρασαν εισιτήρια για το προσωπικό τους ή συνεισέφεραν με οποιοδήποτε τρόπο στον κοινωνικό σκοπό της εκδήλωσης. Αξίζει ιδιαίτερα να σημειωθεί ότι για την υλοποίηση της Συναυλίας συμμετείχε ομάδα εθελοντών φοιτητών-τριών του ΟΠΑ.

Ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης, μετά την ανακήρυξή του σε επίτιμο μέλος του σωματείου ΕΡΜΗΣ από το πρόεδρο κ. Αριστείδη Πανανό δήλωσε: «Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση βλέποντας την απήχηση που είχε η αποψινή συναυλία. Το ΟΠΑ αποδεικνύει με έμπρακτο τρόπο ότι αποτελεί  μια ανοιχτή αγκαλιά για τον συνάνθρωπο που αντιμετωπίζει προβλήματα στην καθημερινότητά του. Είμαστε εδώ και για αυτούς κάνοντας πράξη τη δέσμευση για παροχή κοινωνικής προσφοράς, ιδιαίτερα προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς του ΟΠΑ που αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής του».

Χορηγοί της συναυλίας: Genesis Pharma, Ok Anytime! Market, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ, Ατλαντική Ένωση, φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ και ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε.
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ, 2ο Πρόγραμμα 103,7, ΑΘΗΝΑ 9,84, Η Ναυτεμπορική, ΣΤΑΣΥ, in.gr, ot.gr, Athens Voice, clickatlife.gr, deBop.gr, Earth View, Ipop. gr, Gova Stileto.gr, Neolaia.gr, Pagenews.gr, Zougla. gr.
 

Λίγα λόγια για το σωματείο Ερμής
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες ΕΡΜΗΣ είναι Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες, Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (www.somatioermis.gr), με το οποίο συνεργαζόμαστε και προγραμματίζουμε κοινές δράσεις και  εκδηλώσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση τόσο της κοινότητας του ΟΠΑ όσο και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου σε θέματα Αναπηρίας.

   

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Πρύτανη του ΟΠΑ Καθηγητή Δημήτρη Μπουραντώνη από τον Πρόεδρο του Σωματείου ΕΡΜΗΣ κ. Αριστείδη Πανανό

Στιγμιότυπα από τη συναυλία με την εθελοντική ομάδα φοιτητριών και φοιτητών του ΟΠΑ

 

ID: 
3677

Τελευταία ενημέρωση: 15-11-2022