Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εκλογών ανάδειξης των εκπροσώπων των φοιτητριών/φοιτητών στις Συνελεύσεις των Τμημάτων του ΟΠΑ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023, από 9.30 πμ έως 17.00, ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν εκλογές, αποκλειστικά ηλεκτρονικά με χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος ΖΕΥΣ του ΕΔΥΤΕ (Εθνικό Δίκτυο Υποδομών, Τεχνολογίας και Έρευνας), για την ανάδειξη των εκπροσώπων των φοιτητριών/φοιτητών στις Συνελεύσεις των Ακαδημαϊκών Τμημάτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στα επτά Τμήματα: Οικονομικής Επιστήμης, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Πληροφορικής, Στατιστικής, δεν διεξήχθησαν εκλογές επειδή δεν κατέστη δυνατόν να συγκροτηθούν Εφορευτικές Επιτροπές από φοιτήτριες/φοιτητές των Τμημάτων αυτών.

Στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας διεξήχθησαν ηλεκτρονικές εκλογές με χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος ΖΕΥΣ του ΕΔΥΤΕ, αφού συγκροτήθηκε η Εφορευτική Επιτροπή από φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος. Στις εκλογές ψήφισαν 25 φοιτήτριες και φοιτητές σε σύνολο 1439 προπτυχιακών φοιτητριών/φοιτητών, μεταπτυχιακών φοιτητριών/φοιτητών και υποψηφίων διδακτόρων, που αποτελούσαν το εκλογικό σώμα.

Εκλέχτηκαν οι παρακάτω εκπρόσωποι των φοιτητριών/φοιτητών στη Συνέλευση του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, με θητεία έως 31 Δεκεμβρίου 2023.

1)       Εξηνταβελώνη Δέσποινα

2)       Ζησίδης Παναγιώτης

Από την Πρυτανεία

ID: 
3745

Τελευταία ενημέρωση: 12-01-2023