3ο ΟΠΑ Run «Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως», Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

3ο ΟΠΑ Run

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

“Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως”

 

Για 3η χρονιά, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν το ΟΠΑ Run στο Πεδίον του Άρεως. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

 

Πρωταρχικός στόχος και της φετινής διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του Πεδίου του Άρεως σε χώρο φιλικό προς την οικογένεια, τους νέους, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής. Το ΟΠΑ Run είναι ένας αγώνας ανοιχτός για όλους, για καθηγητές, προσωπικό, φοιτητές και αποφοίτους του ΟΠΑ, αλλά και για οποιονδήποτε φίλο του τρεξίματος και της πόλης.

 

Το 3ο ΟΠΑ Run τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου και εντάσσεται στην στρατηγική κοινωνικής προσφοράς του ΟΠΑ ως δράση του Προγράμματος Εθελοντισμού “AUEB Volunteers”, καθώς η οργανωτική του ομάδα αποτελείται κυρίως από φοιτήτριες και φοιτητές του Πανεπιστημίου.

 

Φέτος, για πρώτη φορά, η διοργάνωση εστιάζει ιδιαίτερα στη σημασία προστασίας του περιβάλλοντος και συγκεκριμένα στην ανακύκλωση, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω τον κοινωνικό της αντίκτυπο. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν με 4 προπονήσεις τις εβδομάδες πριν τον αγώνα, με τους Experts των Cosmos Sport χορηγό του 3ου ΟΠΑ Run.

 

Λαμβάνοντας υπόψη τους υγειονομικούς κανόνες και προκειμένου να τηρηθούν απόλυτα τα πρωτόκολλα διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας δεν θα διεξαχθεί κατά τη φετινή διοργάνωση του 3ου ΟΠΑ RUN ο περίπατος των 2 χιλιομέτρων. Οι περιπατητές που είχαν κλείσει το εισιτήριό τους από το 2020, θα λάβουν περισσότερες πληροφορίες στο προσωπικό τους email. Για την συμμετοχή στον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων, παρακαλούμε θερμά, να διαβαστούν προσεκτικά οι όροι συμμετοχής και το υγειονομικό πρωτόκολλο του αγώνα.

 

Σας περιμένουμε όλες και όλους στην μαζικότερη κοινωνική δράση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών! Μπορείτε να κλείσετε το εισιτήριο σας για τον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων κόστους 3 ευρώ, με μια επίσκεψη στο https://www.ticketservices.gr/event/opa-run-2021.

Χορηγοί του 3ου ΟΠΑ Run είναι οι εταιρείες: Cosmos Sport SA, Melissa, ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ, Ζαγόρι, το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας και Μαυρογένης Α.Ε..

Χορηγοί Επικοινωνίας: Chillout Magazine, DeBop.gr, Ipop, iRun, LoveGreece.com, Neolaia.gr, Pepper 96.6 fm, Popaganda, Run247.gr, Runnermagazine.gr, Runningnews.gr, Skywalker.gr, Sport24.gr, Sportevent.gr, Δρόμος 89.8 fm και ΣΤΑΣΥ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διεξαγωγή του 3ου ΟΠΑ Run, επισκεφτείτε: www.aueb.gr/oparun.

 

ID: 
3109
Επισυναπτόμενα: 

Τελευταία ενημέρωση: 29-07-2021