3ο ΟΠΑ Run | Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 | “Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως”

 

3ο ΟΠΑ Run

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

“Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως”

 

Το ΟΠΑ Run, ο Αγώνας Δρόμου του Πανεπιστημίου μας, επιστρέφει σε 1 μήνα και οι εγγραφές συνεχίζονται!

 

Το 3ο ΟΠΑ Run διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στο πάρκο του Πεδίου του Άρεως. Συνδιοργανώτρια αρχή είναι η  Περιφέρεια Αττικής.

 

Ο αγώνας είναι ανοιχτός για όλους, για κάθε μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΟΠΑ, αλλά και για οποιονδήποτε φίλο του αθλητισμού. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου.

 

Σκοπός και της φετινής διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του Πεδίου του Άρεως σε χώρο φιλικό για τους πολίτες, καθώς και η προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Εντάσσεται στην στρατηγική κοινωνικής προσφοράς του ΟΠΑ ως δράση του Προγράμματος Εθελοντισμού “AUEB Volunteers”, καθώς η οργανωτική του ομάδα αποτελείται κυρίως από φοιτήτριες και φοιτητές του Πανεπιστημίου.

 

Φέτος, για πρώτη φορά, το ΟΠΑ Run εστιάζει ιδιαίτερα στη σημασία προστασίας του περιβάλλοντος και συγκεκριμένα στην ανακύκλωση, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω τον κοινωνικό της αντίκτυπο. 

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν με 4 προπονήσεις τις εβδομάδες πριν τον αγώνα, με τους Experts των Cosmos Sport, χορηγό του 3ου ΟΠΑ Run.

 

Δείτε το trailer του 3ου ΟΠΑ Run εδώ και εξασφαλίστε την θέση σας στον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων με ένα κλικ στην https://www.ticketservices.gr/event/opa-run-2021/. Κόστος συμμετοχής 3 ευρώ.

 

Παρακαλούμε θερμά τους ενδιαφερόμενους και υποψήφιους συμμετέχοντες να διαβάσουν αναλυτικά τους Όρους Συμμετοχής και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής του αγώνα, που μπορούν να βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα www.aueb.gr/oparun.

 

Σας περιμένουμε την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου να τρέξουμε “Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως”!

 

Χορηγοί του 3ου ΟΠΑ Run είναι οι εταιρείες: Cosmos Sport SA, Melissa, ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας και Μαυρογένης Α.Ε..

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα 105.8, ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8, Chillout Magazine, DeBop.gr, Ipop, iRun, LoveGreece.com, Neolaia.gr, Pepper 96.6 fm, Popaganda, Rise Tv, Run247.gr, Runnermagazine.gr, Runningnews.gr, Skywalker.gr, Sport24.gr, Sportevent.gr, ΑΘΗΝΑ 9.84, Δρόμος 89.8 fm και ΣΤΑΣΥ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διεξαγωγή του 3ου ΟΠΑ Run, επισκεφτείτε: www.aueb.gr/oparun.

 

ID: 
3153
Επισυναπτόμενα: 

Τελευταία ενημέρωση: 01-10-2021