1ο Μονοήμερο Τουρνουά Επιχειρηματολογίας ΟΠΑ

id: 
842

Το Σάββατο 22 Μαΐου 2010, ο Ρητορικός Όμιλος ΟΠΑ πραγματοποίησε το 1ο Μονοήμερο Τουρνουά Επιχειρηματολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το Τουρνουά αποτέλεσε εξαιρετική ευκαιρία προπόνησης και εξάσκησης των ικανοτήτων των ομιλητών που συναγωνίστηκαν σε τρεις προκριματικούς αγώνες, προσπαθώντας να επιτύχουν την πρόκρισή τους στον Τελικό.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν δεκαέξι (16) ομάδες εκπροσωπώντας τους ρητορικούς ομίλους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, της Νομικής Σχολής Αθηνών, της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, του Αμερικάνικου Κολεγίου Αθηνών και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Οι όμιλοι που εκπροσωπήθηκαν στον Τελικό ήταν του Οικονομικού Πανεπιστημίου με δύο ομάδες και της Νομικής Σχολής και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με μία ομάδα, αντίστοιχα. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε εκείνη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οργανωτικό της μέρος, αποσπώντας ενθουσιώδη σχόλια από τους συμμετέχοντες και τους κριτές, και ολοκληρώνοντας, με τον τρόπο αυτό, τις συναντήσεις του Ομίλου για το τρέχον έτος.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται μέσω Facebook στην ομάδα "1ο Μονοήμερο Τουρνουά Επιχειρηματολογίας ΟΠΑ".

Ρητορικός Όμιλος ΟΠΑ
E-mail Ρητορικού Ομίλου: debatingsociety@aueb.gr

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018