Πραγματοποίηση τρίτης Διαδικτυακής διάλεξης στο ΟΠΑ

id: 
2617

Αθήνα, 23 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποίηση τρίτης Διαδικτυακής διάλεξης στο ΟΠΑ με θέμα:

«Δημιουργώντας το Αύριο: Καινοτομική Επιχειρηματικότητα στο Πανεπιστήμιο και στην Ελλάδα της Κρίσης»

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συνεχίζει τη Σειρά Διαδικτυακών Διαλέξεων - Συζητήσεων, αποσκοπώντας στο να προσφέρει στην πανεπιστημιακή κοινότητα και την κοινωνία τις σκέψεις και τους προβληματισμούς διακεκριμένων Ελλήνων για τα μεγάλα ζητήματα της εποχής μας, καθώς και τους οραματισμούς τους για το μέλλον.

Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε η τρίτη διαδικτυακή διάλεξη - συζήτηση με θέμα «Δημιουργώντας το Αύριο: Καινοτομική Επιχειρηματικότητα στο Πανεπιστήμιο και στην Ελλάδα της Κρίσης», η οποία φιλοξενήθηκε στη Βιβλιοθήκη του ΟΠΑ με ομιλητή τον Αχιλλέα Γραβάνη, Καθηγητή Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ερευνητή ΙΤΕ, Συνεργάτη Ερευνητή του Πανεπιστημίου Harvard.

Επιστημονική υπεύθυνος & συντονίστρια της Σειράς Διαδικτυακών Διαλέξεων - Συζητήσεων είναι η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Οικονομικής Ιστορίας του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης κα Ιωάννα Σαπφώ Πεπελάση.

Κάθε διαδικτυακή διάλεξη - συζήτηση φιλοξενείται στον κεντρικό ιστότοπο του Πανεπιστημίου και είναι προσβάσιμη μέσω διαδικτύου (http:///pages/diadiktuakes_dialexeis/index.php) από κάθε ενδιαφερόμενο.

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018