Η ομάδα "THE ILLUSIONISTS" κατακτά το PEOPLE'S CHOICE AWARD στον παγκόσμιο διαγωνισμό marketing, L'Oreal Brandstorm 2014

id: 
2103

Δελτίο Τύπου

Η ομάδα "THE ILLUSIONISTS" κατακτά το PEOPLE'S CHOICE AWARD

στον παγκόσμιο διαγωνισμό marketing, L'Oreal Brandstorm 2014

Η ομάδα των τριών φοιτητών του Πανεπιστημίου μας αποτελούμενη από τους Σοφία Βαλάρη και Μαριλένα Κρασάκη του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας και Σωκράτη Χαρίση του Τμήματος Πληροφορικής κατέκτησε την κορυφή στον παγκόσμιο διαγωνισμό marketing, L'Oreal Brandstorm 2014.

Το Βrandstorm εδώ και 22 χρόνια έχει ως στόχο να αναδείξει νέες ιδέες και ταλέντα και κάθε χρόνο, πάνω από 13.000 φοιτητές από όλο τον κόσμο καλούνται να σχεδιάσουν από το μηδέν ένα νέο προϊόν, καθώς και όλη την επικοινωνιακή του καμπάνια, για ένα brand του ομίλου L'Oreal.

Οι "The Illusionists TEAM" μετά από μια εξαιρετική επικοινωνιακή καμπάνια διακρίθηκαν και κατέκτησαν την κορυφή, αποσπώντας το βραβείο PEOPLE'S CHOICE AWARD που έχει αποκλειστικό στόχο να αναδείξει τη χώρα και το πανεπιστήμιο κάθε ομάδας, μέσω της δημιουργίας μιας αφίσας. Με περισσότερα από 14.500 likes και 2.500 shares στη φωτογραφία τους στο facebook επιστρέφουν από το Παρίσι με το έπαθλο στα χέρια τους όντας πλέον η αγαπημένη ομάδα του κοινού.

Ο διαγωνισμός έφτασε στο τέλος του και, περίπου 6 μήνες μετά από σκληρή και δημιουργική δουλειά πάνω στην υλοποίηση και προώθηση ενός καινοτόμου προϊόντος ανδρικής περιποίησης, ολοκληρώθηκε ένας κύκλος γεμάτος φανταστικές εμπειρίες και διακρίσεις.

«Ως Ιllusionists, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν, ώστε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Άνθρωποι απ' όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και με τη βοήθεια τους κατακτήσαμε το βραβείο.

Είμαστε περήφανοι και πραγματικά ευγνώμονες για όλα όσα έχουν συμβεί. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ λοιπόν τόσο στους δικούς μας, ξεχωριστούς ανθρώπους, όσο και σε αυτούς που απλώς μαθαίνοντας για τη συμμετοχή μας στον διαγωνισμό, θέλησαν να βοηθήσουν».

«Το Βrandstorm ως διαγωνισμός αποτέλεσε και θα συνεχίσει να αποτελεί για τους επόμενους, μια φοβερή εμπειρία πάνω στη δημιουργικότητα και τον επαγγελματισμό».

Με εκτίμηση,

The Illusionists Team.

Σοφία Βαλάρη

Μαριλένα Κρασάκη

Σωκράτης Χαρίσης

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018