Βραβεία Φοιτητικού Διαγωνισμού economia

id: 
2102

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για 20η συνεχή χρονιά, απονεμήθηκαν τα βραβεία του Φοιτητικού Διαγωνισμού του Ομίλου Economia, που φέτος για θέμα είχε "Ανταγωνιστικότητα και Ελληνική Οικονομία". Η φετινή διοργάνωση ήταν διπλά επετειακή, καθώς συμπληρώνονται και 80 χρόνια από την αδιάλειπτη κυκλοφορία της "Οικονομικής Επιθεώρησης" που ξεκίνησε ως "Βιομηχανική Επιθεώρησις" το 1934.

Μεγάλος χορηγός του Διαγωνισμού ήταν - όπως εδώ και πολλά χρόνια - η Ελληνική Ένωση Τραπεζών. Την αιγίδα του διαγωνισμού παρείχε και φέτος το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, ο Πρύτανης του οποίου Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος παραβρέθηκε και ευχήθηκε στους νικητές του Διαγωνισμού, αναφερόμενος στη σημασία που έχει οι φοιτητές να μετέχουν στη δημόσια συζήτηση με τις εργασίες τους σ' ένα ζήτημα κρίσιμο όσο η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας.

Μίλησαν, διαδοχικά, οι κκ Τάκης Αθανασόπουλος, Πρόεδρος του ΙΟΒΕ, Νέλλη Κάτσου, Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Pharmathen και Ανδρέας Ζομπανάκης, Πρόεδρος της Vector Partners που (μαζί με τον Πρόεδρο του τμήματος Μηχανολόγων-Μηχανικών του ΑΠΘ, καθηγητή Ελευθέριο Ιακώβου) απετέλεσαν την κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού.

Βραβεία Φοιτητών/-τριών του ΟΠΑ

2ο βραβείο ομαδικών εργασιών

Μυτιληναίου Ανεζίνα, Οικονόμου Μυρτώ, Ρηγόπουλος Αριστείδης, Χάλαρης Αντώνης, Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής

4ο βραβείο ομαδικών εργασιών

Γεωργίου Ανδρέας, από το Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής

Δασκαλόπουλος Δημήτρης, από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
http://www.economia.gr/el/article/entry/1800

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018